De maand maart een paar Joe Merino sokken per bestelling!
Shop now!
Swing Bradley Vaste Uitstekende staat Crossbody planten Purse Bag gepensioneerd Vera fa5wdqa
crossbody Bone 5x3 on kunstleer Savana dames 10x7 hair zFnvtzqSZ
Coach Satchel Nwt Rose Meadow Canvas Mini bloemenprint Bennett F57921 tCqwqd7

Korting als blijk van waardering

De belangrijkste reden voor korting op kleding is dat niemand wil blijven zitten met items die uit de mode zijn. Maar dat geldt niet bij ceesnco. Onze overhemden zijn tijdloos, niet modegevoelig en worden op een eerlijke manier gemaakt en voor een eerlijke prijs verkocht. Bij ons krijg je een ‘all time classic’ die altijd verkrijgbaar is. Daarom doen we bij cees n co niet aan uitverkoop, maar we zijn wel blij als je meer overhemden in één keer bestelt. En dat belonen we dan met een serievoordeel-deal.

Serievoordeel
Voor één overhemd per bestelling betaal je 119 euro, als je er twee besteld kosten ze 109 euro en voor drie overhemden in één bestelling betaal je nog maar 99 euro per stuk. En de verzendkosten zijn gratis.

Nike 13 002 X Maat Kobe Emerald 10 Radiant 705317 qR1wSqpxC

 

Retourkorting

Daarnaast hebben we ook nog een milieuvriendelijke retourkorting. Die krijg je als je je oude ceesnco overhemd inlevert. Wat de reden ook is – het shirt is versleten, het past niet meer of er zit een vervelende vlek op -, als je het bij ons inlevert krijg je 15 euro korting op je volgende aankoop. Zo zorgen we samen voor een goede recycling. Download het retourformuliervoor de retourkorting en stuur deze samen met het oude shirt in een enveloppe op naar het contactadres. Je ontvangt dan een kortingscode per mail die je kunt gebruiken bij je nieuwe aankoop.

Flap ~ Zwart Pebbled Crossbody ~ Fox Lederen Emma Nwt Florette schoudertas 228 4qgwTSI
Eagle T Kwelling shirts Crust shirt T Grau 8q0wxSAE
002 Emerald Maat Nike Kobe 705317 13 Radiant X 10