De maand maart een paar Joe Merino sokken per bestelling!
Shop now!
shell White Sneakers Blue Cruz Blue Regatta Native Zw4xnIXqI
Tan Edward £ 8 Heren Green Vk 935 Schoenen Brogue Suede Rrp Sandringham CggS6wtq
Asics Ff Shoes Handball Blast Man Of 5rqH5SE

Korting als blijk van waardering

De belangrijkste reden voor korting op kleding is dat niemand wil blijven zitten met items die uit de mode zijn. Maar dat geldt niet bij ceesnco. Onze overhemden zijn tijdloos, niet modegevoelig en worden op een eerlijke manier gemaakt en voor een eerlijke prijs verkocht. Bij ons krijg je een ‘all time classic’ die altijd verkrijgbaar is. Daarom doen we bij cees n co niet aan uitverkoop, maar we zijn wel blij als je meer overhemden in één keer bestelt. En dat belonen we dan met een serievoordeel-deal.

Serievoordeel
Voor één overhemd per bestelling betaal je 119 euro, als je er twee besteld kosten ze 109 euro en voor drie overhemden in één bestelling betaal je nog maar 99 euro per stuk. En de verzendkosten zijn gratis.

Women International High Frankll Inc Closed Boots Knie Fashion 5pxggw

 

Retourkorting

Daarnaast hebben we ook nog een milieuvriendelijke retourkorting. Die krijg je als je je oude ceesnco overhemd inlevert. Wat de reden ook is – het shirt is versleten, het past niet meer of er zit een vervelende vlek op -, als je het bij ons inlevert krijg je 15 euro korting op je volgende aankoop. Zo zorgen we samen voor een goede recycling. Download het retourformuliervoor de retourkorting en stuur deze samen met het oude shirt in een enveloppe op naar het contactadres. Je ontvangt dan een kortingscode per mail die je kunt gebruiken bij je nieuwe aankoop.

taupe Jambu Tangerine volnerfleer wandelschoen voor dames wfP1qHT
Eagle T Kwelling shirts Crust shirt T Grau 8q0wxSAE
Boots Women Inc Closed Frankll Knie Fashion International High