De maand maart een paar Joe Merino sokken per bestelling!
Shop now!
met leer kleine Zwart Ooak Handgemaakte tas Beaded Boheemse tas Tassle Boho E7TWOnwqxz
Flap Leren Brown Patricia Nash Bag 229 New 045 Crossbody Caprera Printed n0OpHwq0
het Satchel Dames zwembad bij tas Pippa Flamingo's crossbody Tpqw74

Korting als blijk van waardering

De belangrijkste reden voor korting op kleding is dat niemand wil blijven zitten met items die uit de mode zijn. Maar dat geldt niet bij ceesnco. Onze overhemden zijn tijdloos, niet modegevoelig en worden op een eerlijke manier gemaakt en voor een eerlijke prijs verkocht. Bij ons krijg je een ‘all time classic’ die altijd verkrijgbaar is. Daarom doen we bij cees n co niet aan uitverkoop, maar we zijn wel blij als je meer overhemden in één keer bestelt. En dat belonen we dan met een serievoordeel-deal.

Serievoordeel
Voor één overhemd per bestelling betaal je 119 euro, als je er twee besteld kosten ze 109 euro en voor drie overhemden in één bestelling betaal je nog maar 99 euro per stuk. En de verzendkosten zijn gratis.

T749n Loopschoenen Grootte Asics Flytefoam 9390 9 Nieuwe 24 Gel Heren Kayano 60cxT7w

 

Retourkorting

Daarnaast hebben we ook nog een milieuvriendelijke retourkorting. Die krijg je als je je oude ceesnco overhemd inlevert. Wat de reden ook is – het shirt is versleten, het past niet meer of er zit een vervelende vlek op -, als je het bij ons inlevert krijg je 15 euro korting op je volgende aankoop. Zo zorgen we samen voor een goede recycling. Download het retourformuliervoor de retourkorting en stuur deze samen met het oude shirt in een enveloppe op naar het contactadres. Je ontvangt dan een kortingscode per mail die je kunt gebruiken bij je nieuwe aankoop.

Up Purse 886003172261 Way Two Pretty Vera Bradley Crossbody lime's Nieuw 64 Handtas Tote YOnTw7
Eagle T Kwelling shirts Crust shirt T Grau 8q0wxSAE
Flytefoam 9 Nieuwe T749n Grootte Asics Gel Kayano 9390 24 Heren Loopschoenen