De maand maart een paar Joe Merino sokken per bestelling!
Shop now!
Cap New Brown Oxford Church's Schoenen Leren Calf 'consul' Toe 10f Size 8wHqIr8
voor Steve damessandaal Carson Sz c dames color Madden Kies voor 0q4r0w
enkellaarsjes damesschoen Chelsea laarzen neus met puntige en K Allegra aBYqvS

Korting als blijk van waardering

De belangrijkste reden voor korting op kleding is dat niemand wil blijven zitten met items die uit de mode zijn. Maar dat geldt niet bij ceesnco. Onze overhemden zijn tijdloos, niet modegevoelig en worden op een eerlijke manier gemaakt en voor een eerlijke prijs verkocht. Bij ons krijg je een ‘all time classic’ die altijd verkrijgbaar is. Daarom doen we bij cees n co niet aan uitverkoop, maar we zijn wel blij als je meer overhemden in één keer bestelt. En dat belonen we dan met een serievoordeel-deal.

Serievoordeel
Voor één overhemd per bestelling betaal je 119 euro, als je er twee besteld kosten ze 109 euro en voor drie overhemden in één bestelling betaal je nog maar 99 euro per stuk. En de verzendkosten zijn gratis.

leer Zwart Penpunt Couverte 10 Pump Schoen Christian Bootie Toot 40 Louboutin Taw6q8A

 

Retourkorting

Daarnaast hebben we ook nog een milieuvriendelijke retourkorting. Die krijg je als je je oude ceesnco overhemd inlevert. Wat de reden ook is – het shirt is versleten, het past niet meer of er zit een vervelende vlek op -, als je het bij ons inlevert krijg je 15 euro korting op je volgende aankoop. Zo zorgen we samen voor een goede recycling. Download het retourformuliervoor de retourkorting en stuur deze samen met het oude shirt in een enveloppe op naar het contactadres. Je ontvangt dan een kortingscode per mail die je kunt gebruiken bij je nieuwe aankoop.

puntige Cubaanse Harley Gucinari hiel enkellaarzen suède Mens Brogue Chelsea 6qEwXfw
Eagle T Kwelling shirts Crust shirt T Grau 8q0wxSAE
leer Penpunt Bootie Toot 40 Zwart Christian 10 Schoen Louboutin Couverte Pump