De maand maart een paar Joe Merino sokken per bestelling!
Shop now!
Verboden Schedel Schoudertas Set Muerto Handtas Suiker Leren Portemonnee Tattoo Snoep ArxApR
met blauw kunststof paars in gemaakt en tas Oaxaca Tote Boho gerecycled Handgemaakt w7ATHT
Bahama Clutch Convertible Barbados Tommy Crossbody SqpHRHn

Korting als blijk van waardering

De belangrijkste reden voor korting op kleding is dat niemand wil blijven zitten met items die uit de mode zijn. Maar dat geldt niet bij ceesnco. Onze overhemden zijn tijdloos, niet modegevoelig en worden op een eerlijke manier gemaakt en voor een eerlijke prijs verkocht. Bij ons krijg je een ‘all time classic’ die altijd verkrijgbaar is. Daarom doen we bij cees n co niet aan uitverkoop, maar we zijn wel blij als je meer overhemden in één keer bestelt. En dat belonen we dan met een serievoordeel-deal.

Serievoordeel
Voor één overhemd per bestelling betaal je 119 euro, als je er twee besteld kosten ze 109 euro en voor drie overhemden in één bestelling betaal je nog maar 99 euro per stuk. En de verzendkosten zijn gratis.

Dames Nieuw Comfy Hakken Sandaal Platform Stilettohak Teen Open Stage Klinknagel rWnzrBq

 

Retourkorting

Daarnaast hebben we ook nog een milieuvriendelijke retourkorting. Die krijg je als je je oude ceesnco overhemd inlevert. Wat de reden ook is – het shirt is versleten, het past niet meer of er zit een vervelende vlek op -, als je het bij ons inlevert krijg je 15 euro korting op je volgende aankoop. Zo zorgen we samen voor een goede recycling. Download het retourformuliervoor de retourkorting en stuur deze samen met het oude shirt in een enveloppe op naar het contactadres. Je ontvangt dan een kortingscode per mail die je kunt gebruiken bij je nieuwe aankoop.

Draagtas Shopper Donkerblauw Leren Handl Canvas bekleding Portemonnee Bourke Dooney Denim Oq1ppU
Eagle T Kwelling shirts Crust shirt T Grau 8q0wxSAE
Platform Klinknagel Dames Sandaal Hakken Comfy Teen Nieuw Stilettohak Stage Open