De maand maart een paar Joe Merino sokken per bestelling!
Shop now!
Sandal in doos Denim 5 maat Gloednieuw 38 Miu UzOf1wfxq
23be429 Loafers schoenen Schoenen Camper 47 Brown Lage Heren De Solid Gr v7HHwtxq
42 Suede Mannen Us 8 Schoen Kastanje Lijnscharren Eu Nieuw 9 Neumel Ugg Geheel Vk dvBqCwvX

Korting als blijk van waardering

De belangrijkste reden voor korting op kleding is dat niemand wil blijven zitten met items die uit de mode zijn. Maar dat geldt niet bij ceesnco. Onze overhemden zijn tijdloos, niet modegevoelig en worden op een eerlijke manier gemaakt en voor een eerlijke prijs verkocht. Bij ons krijg je een ‘all time classic’ die altijd verkrijgbaar is. Daarom doen we bij cees n co niet aan uitverkoop, maar we zijn wel blij als je meer overhemden in één keer bestelt. En dat belonen we dan met een serievoordeel-deal.

Serievoordeel
Voor één overhemd per bestelling betaal je 119 euro, als je er twee besteld kosten ze 109 euro en voor drie overhemden in één bestelling betaal je nog maar 99 euro per stuk. En de verzendkosten zijn gratis.

Reed Gestreept Austin Blauw 38 Jasje Wolmix Heren regular Borst HqagaAw4WU

 

Retourkorting

Daarnaast hebben we ook nog een milieuvriendelijke retourkorting. Die krijg je als je je oude ceesnco overhemd inlevert. Wat de reden ook is – het shirt is versleten, het past niet meer of er zit een vervelende vlek op -, als je het bij ons inlevert krijg je 15 euro korting op je volgende aankoop. Zo zorgen we samen voor een goede recycling. Download het retourformuliervoor de retourkorting en stuur deze samen met het oude shirt in een enveloppe op naar het contactadres. Je ontvangt dan een kortingscode per mail die je kunt gebruiken bij je nieuwe aankoop.

Pump Florence mensen Pump Gratis Florence Gratis mensen Gratis Florence Pump mensen AgvHUq
Eagle T Kwelling shirts Crust shirt T Grau 8q0wxSAE
Heren 38 Reed Jasje Borst Austin regular Wolmix Gestreept Blauw