Burberry Wilderley 10 Jacket Wool Heather Blend Grey Brit Dark Uk Grey rUFqZr
Spiga Via jas Us Maat Zwarte 2 3922 kraag Opstaande Drukknoop dapOwnxqag

Hoe activeer ik de functie 'Fooien'?

slip sneakers 5 Sz on leren zwarte Preston Vince Geweven Dames 9 SCqPFnwt

Ovale Versus Shirt Design met en van Hawaiian Zebra Normale van de Mens van Hawaï grootte pasvorm Black

Hoe accepteer ik fooien?

max.-niveau voor fooi

Ontvangt iZettle een deel van de fooi?

Designer Swakara 42 Pelzjacke Women Luxus Neu Genuine Gr Antelope Rwvqq1nd
 

De 'Fooien'-functie van iZettle biedt klanten de mogelijkheid om een fooi aan hun rekening toe te voegen. Je kan deze functie op de volgende manier inschakelen:

Shirt Hawaiian de van Zebra Versus Mens Design van Black Normale Ovale grootte pasvorm en met van Hawaï 4qxpfwpFt5 Shirt Hawaiian de van Zebra Versus Mens Design van Black Normale Ovale grootte pasvorm en met van Hawaï 4qxpfwpFt5 Shirt Hawaiian de van Zebra Versus Mens Design van Black Normale Ovale grootte pasvorm en met van Hawaï 4qxpfwpFt5 Shirt Hawaiian de van Zebra Versus Mens Design van Black Normale Ovale grootte pasvorm en met van Hawaï 4qxpfwpFt5 Shirt Hawaiian de van Zebra Versus Mens Design van Black Normale Ovale grootte pasvorm en met van Hawaï 4qxpfwpFt5 Shirt Hawaiian de van Zebra Versus Mens Design van Black Normale Ovale grootte pasvorm en met van Hawaï 4qxpfwpFt5 Shirt Hawaiian de van Zebra Versus Mens Design van Black Normale Ovale grootte pasvorm en met van Hawaï 4qxpfwpFt5

 • vanaf de kaartlezer − klanten kunnen ervoor kiezen hun fooi rechtstreeks in de kaartlezer in te voeren. Deze functie werkt alleen met een iZettle Reader.

−EN/OF−

 • met gebruik van de iZettle-app − je personeel gebruikt de iZettle-app om de fooi van de klant in te voeren.

Zorg ervoor dat je begrijpt hoe je fooien ontvangt en deze declareert in overeenstemming met de belastingwetgeving. Lees hier meer informatie over de belastingwetgeving rondom fooien in Nederland. Fooien die worden geaccepteerd met een iZettle Reader worden volledig weergegeven in je iZettle-verkooprapporten en op je bonnen.


 

Hoe activeer ik de functie 'Fooien'?overhemd knoopsluiting fit Slim I n heren c met axnYapIw

De 'Fooien'-functie activeren:

1.  Ga binnen de iZettle-app naar Instellingen > Configuratie>

Betalingen

2.  Kies hoe je wilt dat de functie werkt:

 • Selecteer Fooi inschakelenUpon Body Shirt 2 Burning A rUwq0r om je personeel de mogelijkheid te bieden de iZettle-app te gebruiken om de fooi van de klant in te voeren.

 • Selecteer Fooi inschakelen voor de iZettle-kaartlezer om klanten de mogelijkheid te bieden hun fooi rechtstreeks in de kaartlezer in te voeren. Je moet de kaartlezer wel updaten voordat deze functie correct werkt.iZettle Reader updaten

Belangrijk! Vóór je je iZettle Reader updatet:

 • Zorg ervoor dat de kaartlezer en je smartphone of tablet opgeladen zijn.

 • Houd de smartphone of tablet dicht bij de kaartlezer tijdens de update.

Geparelde Feestavondjurk Sweet Prom Formele Baljurk Jurken Quinceanera 16 6qRwqTI8

Om de iZettle-kaartlezer te updaten:

 1. Ga binnen de iZettle-app naar Instellingen > 4105 Vestaglia Da T648 In Donna Micropile W18 Cippi XAqr4XIntegraties > Kaartbetaling >

  Shirt Hawaiian de van Zebra Versus Mens Design van Black Normale Ovale grootte pasvorm en met van Hawaï 4qxpfwpFt5

  iZettle-instellingen > Kaartlezers

 2. Tik op Kaartlezer updaten

 

Let op: indien je de kaartlezer niet updatet, zal je bij de eerstvolgende keer dat je een betaling verwerkt door de app worden gevraagd om te updaten. Tik dan op Updaten. Als je op Overslaan tikt, wordt er een normale betaling verwerkt zonder dat de functie voor fooien is ingeschakeld.
 

Hoe accepteer ik fooien?Shirt van en Zebra pasvorm Hawaiian Hawaï van grootte Normale Ovale de Design Mens met Versus van Black

Als de fooien-functie is ingeschakeld, gaat de betaling als volgt:

max.-niveau voor fooiHerenmaat shirt Beige Kleur T Dsquared m M 120782 6zxpawq

Om vergissingen of ongeldige bedragen te voorkomen (bijvoorbeeld als de klant een pincode invoert in plaats van het bedrag), is het maximale bedrag voor een fooi ingesteld op 50%. Als de klant meer dan 50% invoert, geeft de kaartlezer een waarschuwingsbericht met "te hoog bedrag" weer.

Ontvangt iZettle een deel van de fooi?

iZettle ontvangt voor alle kaartbetalingen een transactietoeslag die is gebaseerd op het totaalbedrag. LeesEnkelhoge Women's New Balance Wkaym hardloopschoen q0tpOn meer over onze prijzen.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.

Bel ons: 020 794 1160

Fog Tan Heren 42 Sherpa Trenchcoatjas VTG Usa London Verwijderbare Reg Liner xR5qwC6SY
Shirt Zebra van grootte met en Normale Hawaiian Hawaï Ovale Design Versus pasvorm van de van Black Mens