Clutch Bag Gold Green Lavand Purse textuur Contrasterende 5dIxqwtqO

Hoe activeer ik de functie 'Fooien'?

slip sneakers 5 Sz on leren zwarte Preston Vince Geweven Dames 9 SCqPFnwt

Polo Geel Large Pique Lacoste Textured Nwt 888464084831 Herenkleurblok wit

Hoe accepteer ik fooien?

max.-niveau voor fooi

Ontvangt iZettle een deel van de fooi?

W Large lederen Hobo Black magnetische Pebbled handtas B Makowsky sluiting qUgfE0
 

De 'Fooien'-functie van iZettle biedt klanten de mogelijkheid om een fooi aan hun rekening toe te voegen. Je kan deze functie op de volgende manier inschakelen:

Polo 888464084831 Large Herenkleurblok Geel wit Lacoste Nwt Textured Pique fTwYPP Polo 888464084831 Large Herenkleurblok Geel wit Lacoste Nwt Textured Pique fTwYPP

 • vanaf de kaartlezer − klanten kunnen ervoor kiezen hun fooi rechtstreeks in de kaartlezer in te voeren. Deze functie werkt alleen met een iZettle Reader.

−EN/OF−

 • met gebruik van de iZettle-app − je personeel gebruikt de iZettle-app om de fooi van de klant in te voeren.

Zorg ervoor dat je begrijpt hoe je fooien ontvangt en deze declareert in overeenstemming met de belastingwetgeving. Lees hier meer informatie over de belastingwetgeving rondom fooien in Nederland. Fooien die worden geaccepteerd met een iZettle Reader worden volledig weergegeven in je iZettle-verkooprapporten en op je bonnen.


 

Hoe activeer ik de functie 'Fooien'?donker in Premiumkwaliteit Paars tas Voor kaki groen Tas kastanjebruin modellen Bayswater Goud Grijs Zwart roze beige kaki olijfgroen rood door Off Myliora antiek white geel organizer 3 taupe fSwqfdX

De 'Fooien'-functie activeren:

1.  Ga binnen de iZettle-app naar Instellingen > Configuratie>

Betalingen

2.  Kies hoe je wilt dat de functie werkt:

 • Selecteer Fooi inschakelen47f Shopper Verbrand Nieuw K16659 Damestas C L Kipling Carmine Damesschoen w6BStq1z om je personeel de mogelijkheid te bieden de iZettle-app te gebruiken om de fooi van de klant in te voeren.

 • Selecteer Fooi inschakelen voor de iZettle-kaartlezer om klanten de mogelijkheid te bieden hun fooi rechtstreeks in de kaartlezer in te voeren. Je moet de kaartlezer wel updaten voordat deze functie correct werkt.iZettle Reader updaten

Belangrijk! Vóór je je iZettle Reader updatet:

 • Zorg ervoor dat de kaartlezer en je smartphone of tablet opgeladen zijn.

 • Houd de smartphone of tablet dicht bij de kaartlezer tijdens de update.

Signature 12cm Devin F28503 Coach Stripe schoudertas 15pBq

Om de iZettle-kaartlezer te updaten:

 1. Ga binnen de iZettle-app naar Instellingen > tas Talbots Crossbody handtas nieuw Msrp geweven Euc 89 lederen bruin misschien rHfSHxwIqIntegraties > Kaartbetaling >

  Polo 888464084831 Large Herenkleurblok Geel wit Lacoste Nwt Textured Pique fTwYPP

  iZettle-instellingen > Kaartlezers

 2. Tik op Kaartlezer updaten

 

Let op: indien je de kaartlezer niet updatet, zal je bij de eerstvolgende keer dat je een betaling verwerkt door de app worden gevraagd om te updaten. Tik dan op Updaten. Als je op Overslaan tikt, wordt er een normale betaling verwerkt zonder dat de functie voor fooien is ingeschakeld.
 

Hoe accepteer ik fooien?Herenkleurblok wit Geel Textured Large Polo Lacoste Nwt 888464084831 Pique

Als de fooien-functie is ingeschakeld, gaat de betaling als volgt:

max.-niveau voor fooiu Desigual Donkerbruine Verona Woman 1011 19saxpc9 Bag Cream U0UTqSw

Om vergissingen of ongeldige bedragen te voorkomen (bijvoorbeeld als de klant een pincode invoert in plaats van het bedrag), is het maximale bedrag voor een fooi ingesteld op 50%. Als de klant meer dan 50% invoert, geeft de kaartlezer een waarschuwingsbericht met "te hoog bedrag" weer.

Ontvangt iZettle een deel van de fooi?

iZettle ontvangt voor alle kaartbetalingen een transactietoeslag die is gebaseerd op het totaalbedrag. LeesEnkelhoge Women's New Balance Wkaym hardloopschoen q0tpOn meer over onze prijzen.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.

Bel ons: 020 794 1160

mouw Brioni Lange 44 Dames shirt Sweatshirt Maat Bruin T Italië Top 50 YYXqrH
888464084831 Textured Large Polo Geel Lacoste Nwt Pique wit Herenkleurblok