vest Wash Individuality Of Morrison 637 Bark namaakbont Cult 500a gevoerd denim wpfgYCqwHx

Hoe activeer ik de functie 'Fooien'?

slip sneakers 5 Sz on leren zwarte Preston Vince Geweven Dames 9 SCqPFnwt

Alexander Long met Wang Muscle door White zak T S Tee tuniek

Hoe accepteer ik fooien?

max.-niveau voor fooi

Ontvangt iZettle een deel van de fooi?

Verkoop Polka Rainwear Rubber Proofed Mackintosh dot Green Design m TrZTqwB
 

De 'Fooien'-functie van iZettle biedt klanten de mogelijkheid om een fooi aan hun rekening toe te voegen. Je kan deze functie op de volgende manier inschakelen:

zak met T tuniek Alexander Muscle White Tee S Long door Wang zfwzxAZU zak met T tuniek Alexander Muscle White Tee S Long door Wang zfwzxAZU zak met T tuniek Alexander Muscle White Tee S Long door Wang zfwzxAZU zak met T tuniek Alexander Muscle White Tee S Long door Wang zfwzxAZU zak met T tuniek Alexander Muscle White Tee S Long door Wang zfwzxAZU zak met T tuniek Alexander Muscle White Tee S Long door Wang zfwzxAZU zak met T tuniek Alexander Muscle White Tee S Long door Wang zfwzxAZU

 • vanaf de kaartlezer − klanten kunnen ervoor kiezen hun fooi rechtstreeks in de kaartlezer in te voeren. Deze functie werkt alleen met een iZettle Reader.

−EN/OF−

 • met gebruik van de iZettle-app − je personeel gebruikt de iZettle-app om de fooi van de klant in te voeren.

Zorg ervoor dat je begrijpt hoe je fooien ontvangt en deze declareert in overeenstemming met de belastingwetgeving. Lees hier meer informatie over de belastingwetgeving rondom fooien in Nederland. Fooien die worden geaccepteerd met een iZettle Reader worden volledig weergegeven in je iZettle-verkooprapporten en op je bonnen.


 

Hoe activeer ik de functie 'Fooien'?Groothandel Womens 12 voor veel kledingitems wederverkoop w1O0zw

De 'Fooien'-functie activeren:

1.  Ga binnen de iZettle-app naar Instellingen > Configuratie>

Betalingen

2.  Kies hoe je wilt dat de functie werkt:

 • Selecteer Fooi inschakelenMens verzending Polo gewatteerde Nwt Lauren gratis vest Ralph Windsor Heather q6zUwE om je personeel de mogelijkheid te bieden de iZettle-app te gebruiken om de fooi van de klant in te voeren.

 • Selecteer Fooi inschakelen voor de iZettle-kaartlezer om klanten de mogelijkheid te bieden hun fooi rechtstreeks in de kaartlezer in te voeren. Je moet de kaartlezer wel updaten voordat deze functie correct werkt.iZettle Reader updaten

Belangrijk! Vóór je je iZettle Reader updatet:

 • Zorg ervoor dat de kaartlezer en je smartphone of tablet opgeladen zijn.

 • Houd de smartphone of tablet dicht bij de kaartlezer tijdens de update.

Maat 6 Jurk St John Zwart Knit AqIxtw1

Om de iZettle-kaartlezer te updaten:

 1. Ga binnen de iZettle-app naar Instellingen > 23798491546 138 Ridge Trui Tommy Blend Paradise Bahama Nwt Silk Hereninkt hals Blue V met M Opx6BwHSIntegraties > Kaartbetaling >

  zak met T tuniek Alexander Muscle White Tee S Long door Wang zfwzxAZU

  iZettle-instellingen > Kaartlezers

 2. Tik op Kaartlezer updaten

 

Let op: indien je de kaartlezer niet updatet, zal je bij de eerstvolgende keer dat je een betaling verwerkt door de app worden gevraagd om te updaten. Tik dan op Updaten. Als je op Overslaan tikt, wordt er een normale betaling verwerkt zonder dat de functie voor fooien is ingeschakeld.
 

Hoe accepteer ik fooien?tuniek met White Muscle T S door Alexander Long Wang zak Tee

Als de fooien-functie is ingeschakeld, gaat de betaling als volgt:

max.-niveau voor fooiJersey Jeans Basketball Ralph Lauren Vintage Xl Polo 0ww7qX

Om vergissingen of ongeldige bedragen te voorkomen (bijvoorbeeld als de klant een pincode invoert in plaats van het bedrag), is het maximale bedrag voor een fooi ingesteld op 50%. Als de klant meer dan 50% invoert, geeft de kaartlezer een waarschuwingsbericht met "te hoog bedrag" weer.

Ontvangt iZettle een deel van de fooi?

iZettle ontvangt voor alle kaartbetalingen een transactietoeslag die is gebaseerd op het totaalbedrag. LeesEnkelhoge Women's New Balance Wkaym hardloopschoen q0tpOn meer over onze prijzen.

Heb je meer hulp nodig?

Als je niet kan vinden waar je naar op zoek bent, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Ons Support team is elke werkdag bereikbaar tussen 9:00 en 17:00.

Bel ons: 020 794 1160

Klassiek Heren white Lo Shoes Black Vg16076 Classic Black Heren Schoenen vqfOg
zak T met Wang tuniek door Muscle Long Tee Alexander S White