De maand maart een paar Joe Merino sokken per bestelling!
Shop now!
Taille Jeans Regular It Rider Denim Stretch Blue Mannen Lee Kick Tapered Slim Leg BgOqZRw
Philipp shirt T scarface Neu Wit Plein Origineel zrzwqEx8S
Maat 8015 54 Ebay Jasjas Us L Zwart Armani Collezioni It Polyester 44 nIvAPHzq

Korting als blijk van waardering

De belangrijkste reden voor korting op kleding is dat niemand wil blijven zitten met items die uit de mode zijn. Maar dat geldt niet bij ceesnco. Onze overhemden zijn tijdloos, niet modegevoelig en worden op een eerlijke manier gemaakt en voor een eerlijke prijs verkocht. Bij ons krijg je een ‘all time classic’ die altijd verkrijgbaar is. Daarom doen we bij cees n co niet aan uitverkoop, maar we zijn wel blij als je meer overhemden in één keer bestelt. En dat belonen we dan met een serievoordeel-deal.

Serievoordeel
Voor één overhemd per bestelling betaal je 119 euro, als je er twee besteld kosten ze 109 euro en voor drie overhemden in één bestelling betaal je nog maar 99 euro per stuk. En de verzendkosten zijn gratis.

jack Bar 32l Suit Iii 34w Dark herenpak broek Skinny 40r; Black xYPpwx7

 

Retourkorting

Daarnaast hebben we ook nog een milieuvriendelijke retourkorting. Die krijg je als je je oude ceesnco overhemd inlevert. Wat de reden ook is – het shirt is versleten, het past niet meer of er zit een vervelende vlek op -, als je het bij ons inlevert krijg je 15 euro korting op je volgende aankoop. Zo zorgen we samen voor een goede recycling. Download het retourformuliervoor de retourkorting en stuur deze samen met het oude shirt in een enveloppe op naar het contactadres. Je ontvangt dan een kortingscode per mail die je kunt gebruiken bij je nieuwe aankoop.

bruiloft Mannen jasje smoking zwart Designer blazer 782744422125 fluwelen diner bruidegoms ff6YqT
Eagle T Kwelling shirts Crust shirt T Grau 8q0wxSAE
40r; Dark Bar 32l broek jack Suit 34w Iii Black Skinny herenpak