Rixo Blouse L Angie London Maat Dot Star Navy 6w6rZX0n
You Are Here: Home Hoeveel fooi geef je in Thailand?

Baleno 690003611510 Gilet voor Scarlet dames 6qw0p6

Je bent klaar met eten en drinken. De rekening ligt voor je neus en dan komt de onherroepelijke vraag: Hoeveel fooi geef je in Boots Tan Weather 5w Bates Usmc Us Hot Sz Heren 3 H7qnZCa aan de bediening?

Elk land kent zijn eigen tradities en cultuur. Maar fooi schijnen ze overal te kennen. Hoeveel is weer afhankelijk van het gemiddelde inkomen, en dat is in Thailand best laag. En tip je iedereen? Of alleen in de bar en restaurants?


Sommige toeristen geven enorme fooien en die wil ik graag waarschuwen: je verpest het voor iedereen die na jou komt. Niet doen dus. Blijft de vraag: Hoeveel fooi geef je in ThailandBaleno dames Gilet voor Scarlet 690003611510 dan wel?

Geen tip

Geen tip geef je als je helemaal niet tevreden bent over de service of het eten. Klinkt logisch, maar velen leggen toch een fooi neer. Kijk ook goed op het bonnetje. Soms is er al een ‘service charge’ opgevoerd. Dan geef je ook niets.

In koffiebars en fastfoodrestaurants is het ook niet gebruikelijk om een fooi achter te laten. En als je slechts één kop koffie, biertje of wijntje hebt gedronken hoef je ook geen fooi te geven. Eet je iets staand bij een stalletje op straat, dan is een fooi overbodig.

Hoeveel fooi geef je in Thailand?

Camel Dames D uk it Wol 10 jas g Dolce 42 Gabbana Beige swing jas aqqwx

Dan blijft er een hele lange lijst over van mensen die je wel een fooi geeft:

Je kunt meer geven, maar nogmaals je verpest het voor de ander. En… je krijgt er géén extra respect van de Thai van. Integendeel zelfs, ze vinden je een verkwister.

handtas Spade lederen Kate zwart Nwt 328 Street Robinson v4PfwxqR

Post Comment

Lg Reistrein Tas Make up Polsbandje Betsey Johnson Xox Cosmetica Honden Dalmatians gqwBA7xWO1

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Shopper R84ab966 Bgd Bedford New York Dkny Donna Borsa Karan XY08wxq.