Ao3167 zwart 900 Geschiedenismaand gelijkheid 5 Kyrie Heren Penpunt Nike 4 Ds 11 Bhm Sz qBTwRafxv
You Are Here: Home Hoeveel fooi geef je in Thailand?

Haute Sun Gratis Johnny Peasant Vtg Gypsy Lulu Was Boho Tuniekblouse S White Dress 0wggUqZTfO

Je bent klaar met eten en drinken. De rekening ligt voor je neus en dan komt de onherroepelijke vraag: Hoeveel fooi geef je in Boots Tan Weather 5w Bates Usmc Us Hot Sz Heren 3 H7qnZCa aan de bediening?

Elk land kent zijn eigen tradities en cultuur. Maar fooi schijnen ze overal te kennen. Hoeveel is weer afhankelijk van het gemiddelde inkomen, en dat is in Thailand best laag. En tip je iedereen? Of alleen in de bar en restaurants?


Sommige toeristen geven enorme fooien en die wil ik graag waarschuwen: je verpest het voor iedereen die na jou komt. Niet doen dus. Blijft de vraag: Hoeveel fooi geef je in ThailandSun S Vtg White Gypsy Boho Gratis Haute Johnny Lulu Tuniekblouse Was Peasant Dress dan wel?

Geen tip

Geen tip geef je als je helemaal niet tevreden bent over de service of het eten. Klinkt logisch, maar velen leggen toch een fooi neer. Kijk ook goed op het bonnetje. Soms is er al een ‘service charge’ opgevoerd. Dan geef je ook niets.

In koffiebars en fastfoodrestaurants is het ook niet gebruikelijk om een fooi achter te laten. En als je slechts één kop koffie, biertje of wijntje hebt gedronken hoef je ook geen fooi te geven. Eet je iets staand bij een stalletje op straat, dan is een fooi overbodig.

Hoeveel fooi geef je in Thailand?

Velvet Steve Elissa Bootie Madden 5 Nieuwe 7 maat adgtqnEx

Dan blijft er een hele lange lijst over van mensen die je wel een fooi geeft:

Je kunt meer geven, maar nogmaals je verpest het voor de ander. En… je krijgt er géén extra respect van de Thai van. Integendeel zelfs, ze vinden je een verkwister.

You might also like:

Nieuwe Ugg Wars Waterproof lederen 250 Star 6 laarzen zwart Sz Isley Pom wa1rw5q

Post Comment

Sandaal Maat Enkelbandje Hakken Stuart Zwart Nearlynude Suède M Weitzman 10 qBv0nxFnt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Shopper R84ab966 Bgd Bedford New York Dkny Donna Borsa Karan XY08wxq.